Продукти


Проводници

Предлагаме широко разнообрази от видове проводници готови да намерят качествени решения във всеки един проект свързан с Вашата домашна или индустриална електрическа инсталация.

PVC изолирани


PVC изолирани гъвкави проводници с отлична устойчивост на корозия и други атмосферни влияния.

Каучик изолирани


Каучуковата изолация подходяща за свързване на съоражения и машини при различни натоварвания.

Инсталационни


Разполагаме с множество видове инсталационни проводници намиращи приложение във всеки проект.

Контролни


Контролни проводници за изграждане на компютърни, измервателни и контролиращи системи.

Силови - ниско напрежение


Силови проводници за ниско напрежение подходящи за пренос и разпределение на ел. енергия.

Инсталационни продукти

Инсталационните продукти са предназначени за свързване и окомплектоване на всяка ел. мрежа при нейното изграждане, като те гарантират нейната дълга и безпроблемна работа.

Аксесоари


Разполагаме с множество аксесоари предназначени за правилното изграждане на всяка ел. мрежа.

Носещи системи


Гофрирани тръби и кабелоносещи системи предназначени за монтаж на проводници.

Ел табла


Разпределителни табла подходящи за жилищни сгради, мазета, гаражи, депа, работилници, плувни басейни и други.

Промишлени Щепсели и Контакти


Промишлени щепсели и контакти изработени от висококачествени материали и Защита IP-44/67.

Разклонителни кутии и конзоли


Най-добрия избор при нужда от съединяване на електрически проводници и лесен достъп.

Апаратура

Когато става въпрос за апаратура ръководеща електрически мрежи, ние сме готови да ви предложим най-добрите и качествени модули подплатени с всички нужни сертификата за безопасност и издръжливост.

Автоматични прекъсвачи


Защита за електрическите вериги срещу токове на късо съединение, срещу претоварване, управление и разединяване на веригата.

Защити


Защита от дефектнотокови вериги осигуряващи защита от свръхтокове, токове на оттечка, защита на хора от директен и индиректен допир и на инсталации от пожар.

Контактори


Подходящи за използване в сградни инсталации и системи, за управление на осветителни, вентилационни, отоплителни системи и други.

Моторни защити


Този тип защити са проектирани за управление и защита на различни електродвигатели и управление на променливотокови консуматори.

Управление и Контрол


Когато става въпрос за управление и контрол ние предлагаме множество решения с различно приложение в зависимост от Вашите индивидуални цели.

Осветление

Предлагаме множество решения свързани с осветлението във Вашия дом, офис, строителни обекти, индустриални сгради и за всички останали места с нужда от осветяване.

LED осветление


LED осветление за Вашия дом, офис, магазин, заведение, хотел и за всички останали места с нужда от светлина.

Градинско осветление


Осветление за паркове и градини при нас ще намерите множество видове осветителни тела изработени от висококачествени материали с изключителна надеждност.

Осветителни тела


Когато става въпрос за осветителни тела, ние можем да Ви предложим голямо разнообразие от модели предназначени за Вашите нужди и цели.

Ключове и Контакти

Предлагаме електрически ключове и контакти произведени от водещи марки изработени от висококачествени материали готови да задоволят дори и най-взискателните клиенти.

Schneider electric


Един от най-добрите и доказали се производители на ключове, контактори и различни превключватели. При нас ще откриете широко разнообразие от ключове и контакти.

Gunsan


Серията се предлага в бял цвят с различни цветни елементи, с разнообразен външния вид на рамката. Механизмите се монтират в немски стандарт тип конзоли.

Makel


Множество решения на едно място намиращи широко приложение. Предлагаме влагозащитни ключове и контакти, както и ключове и контакти за открит монтаж.

Мълниезащита

Когато става въпрос за мълниезащита, Ние сме готови да проектираме, доставим и монтираме всичко нужно за изграждането на една такава система, като нейната основна цел е защита на Вашата сграда.

Активна


Всяка наша мълниезащита е с успешно издържани лабораторни тестове, съгласно Европейските Стандарти валидни и в Р. България съгласно Наредба № 4 от 22.12.2010 г. обнародвана 01.2011 г.

Конвенционална


Конвенционална мълниезащита за различни видове сгради, а освен нея, ние предлагаме и нейното проектиране и изготвяне.